Port – Lons-le-Saunier 88 Km

Ik geloof dat er iemand de verwarming weer wat terug open gedraaid heeft. ’s avonds en ’s nachts koelt het behoorlijk af en de ochtend is het dan ook behoorlijk fris maar in de voormiddag stijgt de temperatuur al snel.
De zware beklimmingen leken er vandaag uit te zijn maar uiteindelijk moest er toch nog behoorlijk bergop gereden worden. Langs de Ain had ik ook nog even het gebergte gevoel omdat de rotsen daar nog scherp afgesneden zijn maar daarna leken het toch eerder ronde bergen maar ook die gaan dus bergop.
Tijdens de voormiddag reed ik de Jura in. In mijn hoofd stond de Jura gelijk aan wintersport, vooral langlauf, en daar heeft men in onze omgeving toch bergen voor nodig maar voorlopig blijkt dat dus nog mee te vallen. Anderzijds herinner ik me ook dat de Jura wat minder sneeuwzeker genoemd werd en dat de streek bij langlaufers geliefd was omdat de hellingen minder steil zijn, dat komt dus misschien toch overeen met wat ik hier rondom mij zie. Ik ben echter geen tekenen van wintersport meer tegengekomen, in tegenstelling tot gisteren nog

https://www.strava.com/activities/2589904957

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s