St-Pierre … – Port 67 Km

De camping van gisteren bleek vrij populair te zijn bij de Belgen, ik heb zeker 4 families gemerkt en dat was op zo’n kleine camping in verhouding toch behoorlijk veel. Eén van die families, een koppel met 2 jonge dochters die na mij toekwamen, had een leuke tent bij, geen moderne Quecha componenten tent maar een originele tent met palen en touwen en een oerdegelijk canvas tentzeil. Zelf heb ik ok zo’n modern lichtgewichtje natuurlijk 🙂
Nog 3 Km had ik vanmorgen te gaan voor ik terug aan het meer kwam en dat was dan meteen aan het einde van het meer. Daarna ging het nog een heel eind verder door de vallei naar de enige klim van de dag, de Col de la Cheminée. Na een kort pittig begin werd hij milder en liep verder als een lange gematigde klim, 25 Km lange gematigde klim. Tijdens die klim werd ook de wereld rondom mij gematigder, geen uitstekende pieken en rotsen meer maar ronde bergen met bossen op de top.
Eindigen deed ik op een mooi gelegen camping aan een meer in Port maar het sanitair dateert nog van mijn geboortejaar geloof ik.

https://www.strava.com/activities/2586605889

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s