La Chapelle-en-Vercors

Er was gisteravond schijnbaar live muziek in het dorp maar het volume en repertoire was van die aard dat het leuke achtergrondmuziek was. Er zat nogal wat Vaya Con Dios in het repertoire.
Het was vanmorgen bij het opstaan zwaar grijs bewolkt. Ik moest dan maar hopen dat het niet direct ging regenen want ze hebben hier wel een wasmachine maar geen droger, mijn was moest dus aan de lijn drogen. In de loop van de voormiddag is het echter alweer opgeklaard en het meeste van mijn was is ondertussen al goed droog.
Verder weinig gedaan. Tegen de middag dan even naar het dorp gewandeld, meer dan 100 meter, dat eigenlijk maar 1 straat groot is maar wel een viertal hotels en een zestal restaurants heeft. Anderzijds is er wel maar 1 kleine Spar. Daarvoor moet ik straks nog wel eens terug wandelen want ik ben eerst nog eens echt gaan eten op het terras van één van die restaurants en daarna was het al siësta in de Spar. Mijn dagmenu heb ik laten vergezellen door een lokaal biertje. Meer lokaal kan het niet zijn aangezien het in het dorp zelf gebrouwen wordt. Het was overigens een best lekker biertje, ietwat hoppig van smaak. Op het terras zaten o.a. ook een Amerikaans koppel sportfietsers en later kwamen er ook 3 Australiërs toe. Fietsen is in de streek een internationale gebeuren.
De Hollandse groep is vanmorgen toch vertrokken. Schijnbaar maken en breken ze elke dag hun kamp op. Dit soort fietsen op deze manier georganiseerd had ik nog niet gezien.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s