Nages – Cessenon-sur-Orb 59 Km

Gisteravond zowaar mijn fleece moeten bij aan trekken om nog wat buiten te zitten. Het was ook vanmorgen dus weer redelijk fris maar toch minder dan gisteren.
Vandaag weer een kortere rit, verder over berg en dal. De cols van de dag waren de Col de la Frajure met 957 m en de Cold de Frontfroide met 972 m. Na die laatste volgde een heel lange afdaling, een kilometer of 14 geloof ik, die me terugbracht naar het niveau van Trébas eergisteren. Daarna ging het verder door de vallei van de Orb en ook het wijngebied van de Languedoc en erg mooi. In de vallei kwam wel ook de volle warmte terug.
Slapen doe ik vannacht ook aan de oever van de Orb, op de steentjes. Ik doe al een tijdje van deze fietsreizen met tent en heb al twijfelachtige ondergronden gehad maar zoals hier nog nooit. Op geen manier krijg ik hier een piket deftig in de grond. Van een buurman met tent heb ik gezien dat die gewoon nagels gebruikt heeft, met een stevige hamer krijg je schijnbaar wel behoorlijk de grond in. Als ik het op voorhand geweten had dan had ik nog wat doorgereden met hoop op beter verderop maar alles was al geregeld voor ik het ondervond en dan verander ik ook niet meer.

https://www.strava.com/activities/2539582554

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s