Trébas

Rustdag in Trébas, veel is er ook niet gebeurt vandaag.
Technisch gezien is dit zowat de minste camping die ik al deed maar ik had een mooi plaatsje tussen de bomen, dus met behoorlijk wat schaduw al vielen er af en toe gaten in, en het was een rustige camping. In de loop van de middag zijn er nog wel een paar bijgekomen.
Veel viel er in het dorpje ook niet te doen. Ik heb er, na de was, eens rondgewandeld maar was rap terug. Het enige wat er te doen viel was gaan kayaken vanaf de camping maar dat stond niet op mijn programma. Eigenlijk was dus alles aanwezig om er eens een echte rustdag van te maken. Ik heb ook niet gepicnict of gekookt vandaag. Vanmiddag heb ik in de bar van de camping een stevige salade gegeten en vanavond ga ik nog eens terug voor een “steak haché” met frietjes. Ik zag er zonet ook Wout zijn ritoverwinning pakken in Albi.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s