Montech – Rivières 83 Km

Vanmorgen weer een stralend begin maar al gauw kwamen er wolken opzetten, het bleef voor de rest van de dag wisselend bewolkt. De wolken konden niet voorkomen dat de temperatuur weer pittig opliep.
Ik had me voorgenomen om hier in de streek onderweg toch eens een paar stadsbezoekjes te doen. Het eerste daarvan had ik in Montauban gepland, voor een of andere reden verwachtte ik daar wel iets van. Het werd toch eerder een tegenvaller. Ik reed naar het “historisch centrum” maar vond het dus toch nogal min. Ik had gedacht om mijn fiets ergens te parkeren en een beetje rond te wandelen maar ik vond het op zich al niet erg uitnodigend en bovendien waren ze het historisch centrum aan het hermaken en vond ook nog de wekelijkse markt plaats. Hopelijk heb ik bij de volgende meer geluk. Gelukkig reed ik er wel vlot door, dus verspeelde ik er ook niets. Verder koos ik vandaag voor een gemakkelijkheid route. Niet dat ze makkelijker te fietsen was maar wel om ze te volgen, over wat grotere doorlopende wegen. Het soort wegen dat bijvoorbeeld ook de Tour de France zou durven gebruiken. Ik deed alvast een stukje van het parcours van woensdag, in omgekeerde richting.
Het extraatje naar Puycelsi deed ik niet maar het zag er wel indrukwekkend uit, boven op de heuvel. Alleen trok het me niet zo aan om er naar toe te fietsen. Op het einde was het weer even zoeken naar een camping. Ik verwachtte in Rivières 3 campings maar zag geen enkele aanwijzing. Ik moest er Google Maps bij halen om ze te vinden en vond dan nog pas de eerste aanwijzing toen ik er praktisch was. Campings hebben al beter aangegeven geweest dan de afgelopen dagen.
Ik heb overigens van Relive een mailtje ontvangen waarom mijn filmpjes niet meer komen. De afgelopen dagen hebben zij zich uitgebreid tot “social media” gebeuren met volgers en gevolgden en dergelijke. Strava, mijn bron voor Relive, is daar schijnbaar niet blij mee en heeft de lijn doorgeknipt. ik zou nog kunnen werken via een omweg langs Endomondo maar heb beslist om ook de lijn door te knippen, ik was er ook al niet echt gelukkig mee, en heb de App verwijderd.

https://www.strava.com/activities/2528417649

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s