Bazas – Cazaubon 81 Km

Het is gisteren na 8 uur nog netjes terug opgeklaard. Tot daar het goede nieuws van gisteravond. Verder heb ik alleen nog meer kunnen vaststellen dat het, naast de praktische gebreken, geen geschikte camping was voor mij. Ik heb tot ver na mijn bedtijd, ik vind 10u een respectabele tijd, ongevraagd kunnen “mee genieten” van het entertainment op het podium aan de andere kant van de camping, alsof ze f***ing Tomorowland zijn. Zij vonden uiteindelijk 11u15 een respectabele tijd. Toen werd het echter nog niet direct stil in mijn omgeving, met name de groep Fransen met hun late BBQ bleven nog een tijdje behoorlijk luid. De top of the bill moest dan echter nog komen. Een groepje, uiteraard, dronken Britten dacht dat ze een namiddagje in de pub zaten i.p.v. een nachtje op de camping, om 1u30. Ruim een uur later, ik heb om 2u30 nog eens op mijn horloge gekeken, ben ik wel in slaap geraakt maar telkens ik even wakker werd waren zij nog steeds aan de gang, tot een uur of 5. Geen camping die ik zou aanraden dus.
Vanmorgen was het nog eens een fris begin, met zelfs een mistig ontwaken. De zon brandde de mist snel weg maar dan bleef nog wel even wat grijze bewolking. Tegen 10 uur was echter alles verdwenen en kon de opwarming terug beginnen.
Het ging vandaag terug over kleinere afwisselende wegen. Al leek het verschil soms toch vooral in het kleinere en rustigere te zitten, het was toch nog geregeld lang rechtdoor. Men zegt weleens “alle wegen leiden naar Rome” maar men zou dat Rome al even goed kunnen vervangen door Compostella, ook vandaag reed ik weer een stuk over een pelgrimsweg naar Compostella. Ook daarbuiten waren er vandaag trouwens wel nogal wat opvallende kerkjes. Kort voor het einde ging ik ook even langs bij de Notre Dame des Cyclistes maar ze opende pas terug om 15.00 uur en ik ben er de man niet naar om meer dan een uur zomaar te blijven rondhangen om binnen een kijkje te nemen, ik heb de binnenkant dus niet gezien.
Ook de camping van vandaag zit in de hogere prijsklasse maar wel een stuk lager dan die van gisteren, een stuk aangenamer en netter en, nu om 8 uur, een stuk rustiger. Ze wordt dan ook gemanaged door een Nederlandse. Ze hebben wel ook maar een half uur free wifi, de rest is on-line te regelen en te betalen aan 8€ per dag. Nu koop ik natuurlijk ook al wel eens on-line maar om een wifi toegang te kopen doe ik daar niet aan mee en al zeker niet aan 8€ om een keer op de wifi te kunnen. Het half uur free was net genoeg om de blog van gisteren tenminste in orde te brengen.
Ik kwam vandaag met 81 Km netjes op mijn vooropgestelde doel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s