La Faute-sur-Mer – Port-Punay 67 Km

Vandaag weer een gewoon stralende dag. De route liep vandaag vooral tussen velden, naast de klassieke granen waren daarbij ook zonnebloemen erg populair. Omdat er in de omgeving niet zó veel keuze is van wegen zijn deze tamelijk druk. Vooral van Km 25 tot 40 was een erg drukke weg, aan Km 40 zag ik de mogelijkheid om de kleinere wegen op te zoeken. Tot Km 40 had ik een rit waar ik al een tijdje van droom, vlak en niet teveel wind. Op de kleinere wegen begon de omgeving terug wat te golven, niet zwaar maar met goed 55 Kg fiets voelt men alle extra’s al vlug. Ook het minder goede wegdek maakt een verschil in energie.
De rit eindigde vandaag in Port Punay, net voorbij Châtelaillon Plage, waar ik mijn oude maat, chef, trainer, … de Ronny trof, en zijn An natuurlijk. De Ronny begeleidde mij zo’n 12 jaar geleden bij mijn eerste stappen, of moet ik zeggen trappen, terug op de fiets. Ik trof hem hier natuurlijk niet zomaar toevallig, ik wist dat hij hier was en aangezien ik toch in de buurt passeerde … Bovendien heeft hij voor mij bij de directie een gratis plaatsje bij hem op de standplaats geregeld.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s