Bois-de-Céné – La Faut-sur-Mer 97 Km

Vanmorgen nog opgestaan met een stralende hemel maar al kort na vertrek zag ik de lucht in de verte donkerder worden. Omstreeks 10 uur was ik er van overtuigd dat ik al vlug een stevige bui over me heen zou krijgen en dus deed ik alvast mijn schoenovertrekjes aan. De bui kwam echter niet, het klaarde zelfs eerder terug wat op. Rond 13 uur kreeg ik uiteindelijk toch de eerste druppels, grote druppels maar niet erg veel. Om 14u30 waren het er al iets meer maar nog steeds niets dramatisch. Ook tijdens het opstellen van mijn tentje weer even maar het blijft vooral wisselvallig.
Verder valt er over de rit niet zo veel te vertellen, een paar leuke plaatsjes en veel velden en bossen maar weinig spectaculairs. Niet de meest boeiende rit die ik al deed.
Als ik gisteren de rit had kunnen afbreken zou ik geprobeerd hebben om 3 dagen om te vormen naar 4 maar dat is niet gebeurd en dus heb ik beslist om deze 2 volgende dagen gewoon volledig uit te doen, ook al zijn ze eigenlijk wat te lang.
Campings genoeg hier, de ene naast de andere. Ik had, om geen reden, vooraf op internet voor “Le Grand R” in La Faut-sur-Mer gekozen en heb me daar dan maar aan gehouden. Het valt best mee, ik werd goed en vriendelijk ontvangen en met 8€ voor een plaats op een camping aan zee lijkt me zeker niet mis. Er is maar 1 nadeel, de grond is betonhard. Niet makkelijk om een tentje op te zetten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s