Saint-Philibert – Asserac 81 Km

Er is gisteren nog een behoorlijk windje komen opzetten, niets problematisch maar toch dikwijls wat ongemakkelijk. Ook vandaag was die wind er nog maar verder was het weer een stralende dag.
Vanmorgen dus mijn voorziene route verder gezet. Oude stenen kwamen daar niet meer bij te pas. In het begin ging het nog een eindje door het bos. Later was er ook nog behoorlijk wat bos in de omgeving maar niets meer dat voor serieuze schaduw zorgde. Ook niet voor enige windbescherming, die werd vandaag bij het fietsen pas echt ongemakkelijk. Hij kwam, geloof ik, uit het oosten en daardoor had ik hem de hele tijd van voor, dan weer rechts voor dan weer links voor en tussenin al eens volop van voor. Ik moest vandaag ook 2 behoorlijk steden doorkruisen, iets dat ook al eens voor ongemak zorgt maar het ging vandaag wonderwel vlot. Het was dan ook niet super complex, maar toch. Rond Vannes werd het wel even erg druk. Daarna werd mijn route wel terug rustiger maar ze liep wel parallel met de autosnelweg, die was soms wel afgeschermd met bosjes maar wel de hele tijd in de buurt. Geheel rustig was het dus ook niet meer.
Het werd vandaag op zich al een behoorlijk stevige rit, het zou geen lachertje geweest zijn om dat gisteren nog aansluitend te doen. Zonder twijfel de juiste beslissing genomen dus.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s