Quimper – Belz 98 Km

Het was allemaal wat minder vandaag. Het weer leek hetzelfde, wisselend bewolkt, maar de wolken waren wat donkerder, dus wat dreigender, en er stond wat meer wind. Alles samen dus wat minder dan gisteren.
Ook mijn route was wat minder. De eerste 15 Km, in de buurt van Quimper nog, waren behoorlijk druk. Daarna werd het iets beter maar echt rustig werd het maar even tegen het einde aan. Ze was ook wat minder mooi, weinig echt interessante plaatsen of zichten onderweg. Alleen de passage van Quimperlé was wel echt mooi. Het probleem was wel dat Quimperlé beneden aan de rivier lang en de omgeving niet 😉
Mijn rit was wel weer erg lang, die ritjes van 100 Km zijn in deze configuratie echt wel wat veel. Toch zullen er nog wel enkele volgen vrees ik, ik ga toch koppig mijn optimistische planning blijven volgen. Verderop, vanwaar ik onderweg beginnen plannen ben, zou het wel moeten beteren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s