Huelgoat – Brest 68 Km

Het weer was vanmorgen omgekeerd aan dat van gisteren, opgestaan met een blauwe hemel die echter al vlug grijs werd en daarbij de zon verborg. Er viel zelfs al eens wat motregen. Tegen de middag won de zon echter terug het pleit.
Mijn rit begon vandaag door het Parc naturel regional d’Armorique, eerst ging dat door het bos daarna over de heide. Het ging best zwaar, de klimmen waren echt lastig vanochtend. De inspanningen van gisteren zaten duidelijk nog in het systeem. Toch heb ik bij Mougau een klein extraatje gedaan om een verzameling stenen te gaan bekijken, een verzameling van 5.000 jaar oud. Tenslotte toch iets waar Bretagne zo’n beetje bekend voor is.
Ik heb vandaag nog eens gebruik gemaakt van GPS route, dat leek me het best om me Brest in te loodsen. Dat Brest in loodsen was echter een beetje misrekening, de herberg ligt aan het water een 5 Km voor het centrum. Als ik echter zelf een route zou gekozen hebben dan had ik ten noorden van de rivier gebleven zijn en wel meer in problemen gekomen zijn.
Mogelijk wordt er morgen op die fietsvrije dag toch nog een beetje gefietst. Misschien dat ik die 5 Km om Brest te bezoeken wel met de fiets doe.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s