Saint-Malo 22 Km

Vandaag dus inderdaad een extra dag in Saint-Malo gebleven. Het regende nog de hele nacht door maar tegen de morgen begon het stilaan te minderen. Het bleef wel nog de hele tijd zwaar bewolkt.
En wat doet men dan op zo’n vrije dag? Om te beginnen wat langer blijven liggen en daarna alles rustig aan. Toen de receptie open ging heb ik mijn extra dag gaan vastleggen en toen kreeg ik ook de wifi in gang, volgde daarna dus 3 dagen blog achterstand wegwerken. Daarna nog wat rustig aan gedaan en mijn middag piknik aan mijn tentje gehouden. Dan heb ik een lokaal toertje rond en door Saint-Malo gedaan. Ik ben ook eens naar die andere camping gaan kijken, ze was er wel maar van 13 mei tot 30 juni bedienen ze enkel mobilhomes!? Op de terugweg dan nog wat inkopen gedaan en dan verder op de camping … rustig aan gedaan. In de latere namiddag begon het uiteindelijk op te klaren en momenteel is het behoorlijk zonnig.
Na 11 opeenvolgende ritten heeft deze rustigere dag wel goed gedaan, morgen gaan we terug voor de lange rit.

Een gedachte over “Saint-Malo 22 Km

  1. Mooie blog opnieuw Danny. IVM het weer, het wordt beter, veeeel beter. Ons vertrek op verlof komende zaterdag zal doorgaan in temperaturen van om en bij de 34°C. Hopelijk houdt de airco het. Voor jou zal het smeren worden. Veel plezier en geluk op je tocht.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s