Ieper – Tortequesnes 86 Km

Vandaag dus eindelijk aan mijn tour begonnen. Er viel vanmorgen nog wel wat regen om mij ongerust te maken maar dat was snel over. Mijn route liep pal zuidwaarts en dus ook pal tegen de wind. Gelukkig was er een stuk minder dan gisteren hoewel hij, zeker na de middag, toch best wel voelbaar was.
Het begon langs Wijtschate, Mesen en Ploegsteert richting Armentiers, Frankrijk. Met 20 Km was ik in Armentiers. Daarna ging tussen de agglomeraties van Lens, Douai en Arras. Daarvoor had ik dan ook een route uitgestippeld voor de GPS. Omdat mij GPS niet oneindig routes kan opslaan en ik ze onderweg niet kan deleten is het de bedoeling om zoveel mogelijk gewoon ouderwets op kaart en gevoel te fietsen maar als het te druk wordt dan zal ik dus wel een GPS route gebruiken.
Eindigen deed ik dus op de erg rustig camping Municipale van Tortequesne, waar ik midden de vogels en de konijnen kampeer.

Een gedachte over “Ieper – Tortequesnes 86 Km

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s