wandelen 11 Km

Ik had vandaag mijn tweede dag in Frankrijk willen zijn, voor mijn “Tour de France”, maar dat is er dus nog niet van gekomen. Ik vertrek liefst ’s woendags omdat dinsdag de vuilbakken opgehaald worden en in de zomer wordt op de “zwarte bakken dag” ook de groene bak opgehaald, dinsdag werden dus beide bakken nog eens geleegd. Toen het woensdag echter al vlug duidelijk werd dat het een complete regendag zou worden, niet waarmee je wil vertrekken, heb ik mijn vertrek een dagje uitgesteld. Vandaag voorspelden ze voor mijn eerste bestemming dan weer windkracht 5 met pieken tot 8, ook weer niet aangenaam om te beginnen kamperen. Bovendien zou die wind onderweg ook nog op de kop staan, nog maar een dag uitstel dus. Eigenlijk had ik beter dinsdag vertrokken, het weer was best OK en de vuilkar komt in mijn straat vroeg genoeg om voor het vertrek de bakken nog terug binnen te halen. Ik had echter nog een paar huishoud taken opgespaard voor mijn laatste dag en die moesten dus dinsdag nog uitgevoerd worden.
Om toch nog eens wat beweging te hebben en nog eens echt buiten te zijn, heb ik vandaag dus nog eens een wandeling gemaakt. Met de wind en bewolking voelde het eigenlijk best herfstig aan.
Morgen ga ik toch echt wel vertrekken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s