sport 131 Km

Als er maar weinig fietsbare dagen zijn dan moet je de max halen uit degene die er zijn. Vandaag resulteerde dat in een rit van 131 Km. Het was niet helemaal de rit die ik vooraf in gedachte had, ik was van plan om een beetje meer richting kust te gaan om langs het kanaal naar Nieuwpoort te rijden maar die weg was afgesloten en aangezien er ook wat van fietsers vermeld stond heb ik het maar niet geriskeerd. Ik heb er dan maar aan het einde een extra lusje aangebreid.
Dat ik deze rit nog aan een gemiddelde van 30 KmH kon afleggen heeft ook mijzelf wel verbaasd. Een solo rit over deze afstand aan dit gemiddelde was altijd al behoorlijk maar deze dagen vind ik het echt wel stevig. Ik moet, net als donderdag met het gemiddelde van 29, wel weer toegeven dat ik, toen ik een stuk voorbij halfweg nog steeds op een gemiddelde van 30 zat, een beetje meer inzet toonde dan gemiddeld om dat tempo vast te houden. Op mijn extra lusje, waar het wat meer op en af ging, was dat wel niet altijd makkelijk. Er stond natuurlijk ook een stuk minder wind dan de afgelopen dagen, voor mij blijft dat toch altijd een dooddoener. Hoe dan ook lijk ik klaar voor mijn “Tour de France” 😉
Ik wil vandaag ook nog even mijn hart luchten over de koers, nadat ik vrijdag een stuk van de “Hammer Series” zag. De koers is eigenlijk heel simpel, je start allemaal in groep en degene die op het einde eerst over de meet komt wint. Nu blijkt dat allemaal te simpel er moet er een ingewikkeld punten systeem aan te pas komen om een winnende ploeg aan te duiden, individuele winnaars dat telt schijnbaar niet meer. Misschien ben ik wat conservatief maar voor mij hoeft het zo niet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s