op zee

Vandaag kabbelde de dag eigenlijk verder op het rustige tempo van gisteren, met het verschil dat we wel onderweg zijn. Om 10 uur kregen we van onze begeleidsters nog wat uitgebreidere info over de werking en de gebeurtenissen van deze week. Verder wandelden we wat rond of rustten we wat in de kajuit. Om kwart na vijf werd er een apero aangeboden door de cruise-maatschappij en daarna volgde alweer het diner.
Eigenlijk hou ik wel van bootreizen, misschien sluit het als traag vervoersmiddel wel een beetje aan bij mijn fietsreizen. Graag heb ik het wel liever wat kleinschaliger zoals bij mijn vorige reizen met de boten van de Hurtigruten. Daarbij draait het ook meer rond de ervaring van de reis terwijl het hier voor velen meer gaat om de ervaring van de activiteiten en het leven op de boot lijkt te gaan.
Veel viel er buiten aanvankelijk niet te zien, we vaarden ook wel op een behoorlijk stuk open zee. Vanmorgen was het dan ook nog echt grijs en mistig. De mist verdween echter en gaandeweg klaarde het ook stilletjes aan wat op, tot we vanavond zelfs met een heldere hemel eindigden. De wind trok ondertussen echter ook behoorlijk aan, momenteel zouden er pieken zijn van een 70 KmH.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s