Warnemunde

De eerste dag verliep in het algemeen nogal traag. Met een nachtelijk vertrek ging het met de bus richting Noord-Duitsland. In de ochtend hebben we wel behoorlijk veel hertjes én een familie everzwijnen gezien. Tegen 10 uur kwamen we goed aan in Warnemunde. We konden echter pas tegen 12 uur aan boord. Daar konden we direct terecht voor het uitgebreide, voor alles wat wils, lunch buffet maar de kajuiten waren maar tegen 14 uur beschikbaar. Onze kajuit ligt net achter en één verdieping onder de brug. Om 17u15 had er een verplichte veiligheidsoefening plaats en daarna konden we om 18 uur naar het diner, dat met bediening plaats vond in een ander restaurant. Persoonlijk geef ik de voorkeur aan het buffet systeem, het diner duurde een eeuwigheid en met teveel mensen in een ietwat beperkte ruimte was het veel te druk. Tijdens het diner vertrok het schip uiteindelijk ook, na een trage dag aan de kade kon de reis nu echt beginnen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s