Seoul slot

Toch nog een laatste berichtje uit Korea. Ik ben gisteren voor het eten nog even langs het water gewandeld. Ik had bij mijn aankomst op donderdag al gemerkt dat daar precies wat aan het opbouwen was maar was er nog niet toe gekomen om er eens langs te gaan, tot gisteren dus. Het was er inderdaad gezellig druk. Ik ben dan gaan eten bij mijn vaste Vietnamees van de afgelopen dagen, het eten was er goed en ik kon er vertrouwen op mijn kredietkaart, maar ben daarna nog een tijdje terug gegaan. Het was een leuke afsluiter van de reis. Ik had enkel mijn telefoon mee dus de foto’s zijn misschien wat minder maar ze geven wel de sfeer weer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s