Thuis

Terug thuis na een zeer lange reisdag.
Tegen half elf, een half uur voor het voorziene rendez-vous met mijn vervoer terug naar de luchthaven, besloot om te gaan uitchecken en beneden in de lobby verder te wachten. Toen ik beneden kwam bleek echter dat mijn vervoer, ook een half uur op voorhand, net aankwam. Met een beetje voorsprong op schema begon ik dus aan de terugreis, het was toen half vier ’s ochtends Belgische tijd. Het was een klein uurtje rijden naar de luchthaven, waar ik al wel direct naar de check-in kon. Dat kostte wel wat extra inspanning. Omdat mijn fiets niet door de scanner kon, ook niet die voor bagage buiten maat, moest ik 2 medewerkers van Cathay Pacific vergezellen naar de veiligheid om mijn fiets af te leveren, daar vroegen ze me de doos terug te openen om even de inhoud te checken. Met tape van de luchthaven werd ze terug dichtgeplakt. Ondanks dat extra oponthoud was ik toch naar goede gewoonte ruim op voorhand klaar voor vertrek.
Het begon met een vlucht van een kleine 4 uur van Seoul naar Hong Kong, waar ik vervolgens een overstap van ruim 6 uur had. Vervolgens duurde de vlucht van Hong Kong naar Amsterdam 12 uur. In Amsterdam moest ik eerst mijn fiets even terug in staat stellen, ook deze keer was alles heel en werkzaam. De lege dozen van het Hollands koppel, dat een dag eerder reisde, stonden er ook nog tegen een muur. Zij hadden geen tape van de luchthaven dus Korean Airlines kreeg ze schijnbaar wel langs de veiligheid, of de scanner, zonder ze te openen. In het station van Schiphol had ik ruim een half uur voor de trein naar Antwerpen, net genoeg tijd voor nog even een koffietje. In Antwerpen kon ik vrijwel direct overstappen op de trein naar Herentals en van daar was het nog een kort, 8 Km, ritje naar Vorselaar, zo dat ik om half twaalf, na een reis van precies 32 uur, thuis kwam.
Morgen volgt nog een etappe van een 4 uur naar mijn andere thuis in Ieper.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s