Daepo – Geojin 44 Km

Ik heb wel genoten van mijn verblijf in Daepo. Ik had er een leuk guesthouse, al had ik wel een vrij laag bed en was de “ontbijtzaal” een beetje apart, vond er een goed restaurant en het nabije National Park was prachtig. Ook het stadje zelf was niet te groot maar aangenaam levendig.
Vandaag stond een laatste kort en rustig ritje langs de kust op de menu. Het lijkt alsof het kustseizoen nu wel stilaan kan beginnen. Het was gezellig druk, de campings stonden goed vol en er was voor het eerst ook wat strandactiviteit. Al kan het natuurlijk ook wat met een populairdere regio te maken hebben, er zijn hier alvast meer en grotere hotels in de streek, of met het feit dat het zondag is en als ik het goed begrepen heb zou het zelfs een verlengd weekend zijn, met maandag erbij, maar daar ben ik niet zeker van.
Ook het rijstseizoen lijkt te gaan beginnen, hier waren ze hem toch aan het planten. Het is de eerste keer dat ik dat machinaal zie gebeuren.
Hiermee heb ik ook het noordelijkste punt van mijn reis bereikt. Van hier gaat het in een stevige slotvierdaagse terug in zuid-westelijke richting naar Seoul.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s