Vorselaar 8,5 Km

Na 10 dagen fietsen werd er vandaag nog eens gewandeld. Niet dat ik het fietsen beu was, de wind wel maar ook dat speelde geen rol in de beslissing, maar omdat ik de verplaatsing naar de Kempen met de trein maakte en daar hoort dan een wandeling bij. Het werd een mooie wandeling vandaag; enkele leuke insecten, wat vogeltjes, de eerste libellen van het jaar, een prachtige roofvogel … en dan de ree. Ze stond op pakweg een 30 meter, met tussen ons wat bomen en struiken. Nadat ik al even stond te kijken, vlijde ze zich rustig neer in het gras. Ze keek daarbij wel eens naar mij maar schijnbaar verontruste ik ze niet. Ik ben dan maar nog even rustig blijven staan kijken om uiteindelijk stilletjes te verdwijnen, de ree nog steeds rustig in haar positie achterlatend.

https://www.strava.com/activities/9144127984

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s