De Schreve 80 Km

Vandaag ging ik niet over de grens maar er net langs en af en toe ook precies erop, dan lag dus links van de weg Frankrijk en rechts België. Hoe dan ook lag langs beide kanten Vlaanderen natuurlijk 🙂 .
Ik was wel wat blij toen ik de grens uiteindelijk achter me liet, het was weer een zware strijd tegen de wind. Een strijd die overigens nog niet gedaan was met het verlaten van de grens, het bleef maar wind tegen. Links tegen, rechts tegen, vol tegen … op alle mogelijke manieren stond de wind tegen 😦 . Pas vanaf Reninge kwam wat verlossing.

https://www.strava.com/activities/9138577687

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s