Stavele 53 Km

Ik heb er vanmorgen ernstig aan getwijfeld maar tegen de middag kregen we dan toch de zon te zien en toen koos ik dus toch weer voor de fiets. Het grijze was dus weg maar het winderige en frisse was er wel nog steeds. Ik hoorde gisteren op het nieuws een jongeman zeggen dat er wat weinig wind stond voor een demo van “foil surfen”. Ik stel voor dat hij zich dan maar een fiets aanschaft, daar is altijd genoeg wind voor 😉 . De site van het KMI gaf gisteren namiddag voor de Westhoek trouwens wind tot 45 Km/u. Als je dan weet dat er aan de kust nog wat meer staat, dan weet ik niet welke wind hij nodig heeft voor zijn sport!?
Ik deed vandaag een wat meer klassiek ritje, al was de terugweg niet de meest gangbare.
Er viel me de afgelopen weken nog wat op aan de patrijzen, je ziet ze vrijwel altijd in paartjes maar nooit met kuikens.

https://www.strava.com/activities/9125538590

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s