Nieuwpoort 98 Km

Vandaag heb ik van mijn rit een daguitstap gemaakt, naar Nieuwpoort. Niet dat de rit zoveel langer was dan bijvoorbeeld die van gisteren maar ik wou in Nieuwpoort rustig de tijd nemen om het leven in de IJzermonding te bekijken en je kan er ook wel een deftige dagschotel eten voor een deftige prijs. Het leven in de IJzermonding viel wel zwaar tegen. Het hielp waarschijnlijk ook niet dat het hoogwater was en het water tot tegen de dijk kwam, waardoor er dus geen ruimte was voor vogels aan onze kant. Ook zeehonden lieten deze keer zich niet zien. Gelukkig zag ik onderweg nog wel wat leuke dingen 🙂 .

https://www.strava.com/activities/8912709943

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s