De Moeren 93 Km

Ondanks de erg grijze hemel deed ik toch een behoorlijke rit, naar de Moeren. Ik hoopte op mooie opklaringen in de loop van de namiddag maar die kwamen maar niet. Wel weer goed aanwezig was de wind šŸ˜¦ . Gelukkig bleef het wel droog.
Ik rijd, via een vast rondje, natuurlijk wel eens meer naar De Moeren maar vandaag deed ik het even anders. Tussen Izenberge en Leisele pikte ik in op De Moeren fietsroute die ik volgde tot Veurne, daar vond ik dat het wel genoeg was en volgde de Lovaart huiswaarts.
De foto van de roofvogel is wat minder zuiver en hij is niet getagd maar op basis van de opvallende grijze vleugelranden en staart heb ik ook deze geĆÆdentificeerd als een bruine kiekendief, zaterdag was het een vrouwtje en vandaag een mannetje. Ik weet niet of het karakteristiek is maar het viel mij beide malen op dat ze niet op grote hoogte vliegen maar eerder laag boven de velden blijven. Ik ben trouwens ook erg blij met het gele kwikstaartje en het zwanennest.
Aan het slot kreeg ik toch nog een waterzonnetje te zien.

https://www.strava.com/activities/8907118922

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s