Dikkebus Vijver 15 Km

Het idee om vandaag te fietsen heb ik al vlug geschrapt, eigenlijk al gisteren na het weerbericht. Ik heb dan nog even gedacht om wel op verplaatsing te rijden om te gaan wandelen maar uiteindelijk heb ik ook dat laten varen. Ik wandelde dus gewoon nog eens naar de andere vijver, dat was alweer even geleden. Het was er extreem stil op het water šŸ˜¦ ; enkele eenden, wat meerkoeten op hun nest en af en toe een fuut. Toch ben ik onderweg wel aan ruim voldoende foto’s geraakt šŸ™‚ .

https://www.strava.com/activities/8872173215

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s