Herentals 7 Km

Vandaag weer naar Herentals gewandeld voor de terugkeer naar de Westhoek. Omdat ik ook na 2 droge dagen nog geen vertrouwen had in de toestand van het nieuwe stuk op de route langs de Nete, nam ik terug dezelfde weg als vrijdag.
De trein was weer een beetje reizen vandaag. Vanwege werken aan het spoor tussen Herentals en Lier reden er vervangbussen. Normaal gebeuren dergelijke werken op zaterdag en zondag, om de pendelaars niet te storen, maar vanwege het verlengde weekend kon het nu dus ook nog op maandag. Ook de normale weg van Herentals naar Lier is onderbroken, wat leidde tot de meest bizarre route die ik ooit deed tussen Lier en Herentals. We reden eerst naar de oprit “Herentals Oost” van de E313 om die dan te volgen tot de afrit “Massenhoven” en van daar verder te gaan richting Lier. Volgens mij zijn er kortere opties, langs Vorselaar bijvoorbeeld 🙂 , maar misschien dat de genomen route wel wat sneller is vanwege het stuk autosnelweg ertussen.
Van Berchem tot Ieper mocht ik “genieten” van het gezelschap van de Chiro van Groot-Vorst, volgens hun geschatte leeftijd waarschijnlijk de leiders, dan weet je dat het geen stille rit wordt. Zeker niet wanneer er in Sint-Niklaas en Gent nog meer Chiro opstapt, schijnbaar is er deze week in Ieper een kamp voor Chiroleiders.

https://www.strava.com/activities/8865615071

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s