Ieper

Vandaag het laatste stuk naar Ieper dan toch maar met de trein afgelegd, niet zozeer vanwege het weer maar omdat ik een nachtje in het hospitaal doorbracht in plaats van de herberg na een schijnbare epilepsie aanval. Ook vandaag deden ze nog een paar testen en onderzoeken waardoor ik pas om 3 uur mijn fiets en bagage kon recupereren bij de herberg, toen ging ik ook niet meer voor goed 4 uur op de fiets kruipen.
Ze hebben overigens niets verontrustend gevonden. Veel mensen krijgen in hun leven wel eens een aanval zonder echt epilepsie te ontwikkelen.
Toch zal het een invloed hebben op mijn zomer programmatie. Over 3 maanden moet er toch nog eens een follow-up onderzoek gebeuren, waarvoor ik hier in Ieper nog de afspraak moet gaan maken. Hierdoor zijn nu ook het onderhoud en de nieuwe banden voor mijn toerfiets wat minder dringend.

2 gedachten over “Ieper

 1. Idd best eens een nieuwe check-up laten uitvoeren Danny
  Je kan kiet voorzichtig genoeg zijn
  Hopelijk blijft het bij die ene aanval
  All the best

  Eddy

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s