Gent 91 Km

Vandaag wel weer op de fiets gestapt voor de terugkeer naar Ieper, op de andere fiets dus. Je kon het moeilijk mooi fietsweer noemen maar al bij al viel het vandaag nog best mee, een beetje gemiezer in het begin maar verder bleef het helemaal droog. Na de middag kreeg ik zelfs ruim de zon te zien. Het grootste probleem was dat de wind met mij mee omgekeerd is, hij stond dus weer vrijwel de hele rit op de kop en naar het einde toe betekende dat toch weer stevig duwen.

https://www.strava.com/activities/8669895173

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s