Vorselaar 92 Km

Vanmorgen mijn strijd tegen de wind dus verder gezet. Ogenschijnlijk was er misschien wat minder maar zo heb ik het toch niet gevoeld. Ik begon er vandaag wat vroeger aan dan gisteren, je blijft in een jeugdherberg wat minder makkelijk hangen dan thuis, en toen was het toch nog best fris. Nu warmde het, onder een bewolkte hemel, ook niet echt snel op. Tot half elf gaf mijn GPS -1 aan en een half uurtje later werd hij dan positief. Het betreft dan natuurlijk wel eerder de gevoelstemperatuur dan de officiële. Overigens voelde ik die koude alleen wat in mijn gezicht, en later een beetje aan de tenen, voor de rest was ik goed genoeg gekleed. In Antwerpen brak, letterlijk, de zon door.

https://www.strava.com/activities/8652595507

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s