Gent 83 Km

Vanmiddag, voor de eerste keer dit jaar, de fietsverplaatsing naar de Kempen aangevat. Je zou kunnen zeggen dat het daar nog wat vroeg en wat fris voor is maar tegen de koude kan je je kleden en ik reken/hoop erop dat het droog zal blijven, al lijkt het er volgens de laatste weerberichten op dat ik met name voor de terugkeer mijn kaarten zou overspeeld hebben. Anderzijds is het KMI online wel nog wat optimistischer. Vandaag was het alvast best goed, al stond de wind zowat de hele rit op de kop. Pas helemaal aan het slot kreeg ik wat respijt.
Ik doe het ook nu al om een fietswissel door te voeren, terug de juiste fiets op de juiste plaats brengen, mijn crossfiets terug bij moeder dus en mijn toerfiets terug in Ieper dus. Die laatste is ook stilaan aan een groot onderhoud en nieuwe banden toe en dat gebeurt dus vanuit Ieper.

https://www.strava.com/activities/8647888265

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s