Diksmuide 55 Km

Na een vochtige voormiddag, waarbij de neerslag naar beneden dwarrelde in plaats van te vallen, kwamen de opklaringen net op tijd om toch de fiets te nemen, met de camera op de rug. De wind was nog altijd een stevige factor maar ik ben toch erg blij met mijn beslissing, het was lang geleden dat ik nog zo’n vogel succes had 🙂 . Er zijn waarschijnlijk niet veel “vogelspotters” op de fiets maar het kan dus wel 🙂 . Diksmuide was dus eerder een keerpunt dan een bestemming.

https://www.strava.com/activities/8636521864

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s