De Leie 67 Km

De wind leek verdwenen vandaag dus kon ik eindelijk de rit doen die ik al enkele dagen voor ogen had, al zou snel blijken dat de wind in de namiddag nog wel best goed voelbaar was.
Ik reed nog eens richting de Leie. Nu rij ik wel eens meer langs de Leie van Bissegem tot Wervik of Komen en ook wel eens vanaf Ooigem maar vandaag reed ik van Komen verder richting Frankrijk en dat is eerder zeldzaam. Misschien moet ik dat ook eens meer doen, voor de koersfiets is het niet geschikt maar op dikke banden is het best mooi te doen.
In Le Bizet verdween mijn volgende knooppunt en dus ging ik maar even improviseren om terug een goede richting te vinden, waarbij ik even van de grote weg gebruik maakte. Eén van de richtpunten dat ik hierbij gebruikte is het frietfabriek in Nieuwkerke, die rokende schouw is van heinde en ver te zien.

https://www.strava.com/activities/8631226143

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s