Hod 49 Km

Ik ben gisteren nog vergeten uit te leggen waarom ik eindigde met 2 deeletappes. Terwijl ik de 2e keer zat te wachten bij het Li Resort, merkte ik het wifi paswoord op. Ik besloot om alvast mijn rit af te klokken en te synchroniseren, in de overtuiging dat ik er wel mijn plaatsje zou vinden voor de nacht. Toen dit uiteindelijk in Li helemaal niet bleek te lukken moest ik dus een 2e rit starten om verder te gaan.
Het was vanmorgen best koud, ik had 15° bij het vertrek en toen was het toch al 9 uur. Omdat ik gisteren al zowat de helft van de voor vandaag voorziene rit deed, deed ik het vanmorgen allemaal rustig aan. Vanwege dat kortere ritje begon ik ook met een stukje terug te rijden, naar een paar figuren die ik gisteren al merkte maar toen niet bij stopte. Je ziet aan de ingang van een tempel wel eens meer een paar vervaarlijk uitziende figuren met zwaard of zware knuppel, die kan je dan wegzetten als mythologische figuren maar hoe je geweren met de boeddhistische filosofie rijmt dat weet ik niet 🙂 . Ik moest vandaag ook een overzetbootje nemen omdat de omgeving overstroomd is. Je vraagt je af hoe dat kan, het heeft al weken niet meer geregend 🙂 . Er vaart dus wel een bootje maar je moet er een paar natte voeten voor over hebben om aan boord te geraken. Er is wel aan beide kanten assistentie voorzien om de scooters te laden.
In Hod had ik vandaag van de eerste keer prijs en ik werd er in perfect Engels ontvangen. De manager is nog maar een maand terug in Thailand na 47 jaar Kopenhagen. Zijn vrouw is enige dochter en haar moeder wordt al wat ouder dus kocht deze het resort over voor haar dochter, om deze terug in Thailand te krijgen. Ze zouden het voorlopig voor een jaar proberen maar het lijkt mij dat de man met zijn hart toch meer in Kopenhagen zit. Hij heeft ook een klein probleempje. Zijn vrouw is nog steeds Thais maar hijzelf is Deens staatsburger geworden en hij moet nu om de 3 maanden even het land uit om zijn Visa te vernieuwen 🙂 .

https://www.strava.com/activities/8356119391

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s