Nam Pouy 55 Km

Sayaboury is een uitgestrekt plaatsje waar verder weinig te beleven valt maar ik vond er wel een Café Amazon. Café Amazon is dus een keten van koffiehuizen die telkens bij benzinestations gelegen zijn. In Thailand zie je ze wel eens meer maar in Laos zijn ze vooralsnog behoorlijk zeldzaam, ik vond de eerste pas bij Louang Prabang en nu dus nummer twee. (goeie) Koffie is in Laos trouwens sowieso eerder zeldzaam, als je er dan één vindt dan smaakt hij natuurlijk des te beter. Zodanig dat ik vanmorgen, na mijn noodlesoup ontbijt, nog eens terugging.
Vandaag dus nog een eerder kort ritje, waarbij in de eerste helft nog het nodige klimwerk kwam te kijken. De tweede helft liep dan eerder vlak door een brede vallei. Alleen het slalommen tussen putten en gaten bleef wel lastig en soms is er gewoon geen slalommen aan natuurlijk, dan is de weg gewoon even weg.

https://www.strava.com/activities/8226210792

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s