Nam Thouan 92 Km

Gisteren nog een fietsclubje zien aankomen. Het type Spiceroads, met gehuurde mountainbikes en volgwagen, zoals ikzelf bijtrad maar dan van een ander merk.
Ook hier kreeg ik geen ontbijt voor mijn 6 €, het werd dus weer een noedelsoep langs de straat.
Verder was het vanmorgen een grijze, wat vochtige start. Start van een nieuwe stevige bergrit. Aanvankelijk viel het met die vochtigheid nog wel mee maar uiteindelijk, net op de top van de eerste berg, ging het echt regenen. Ik houd niet zo van regen maar helemaal niet van dalen in de regen en zeker niet als er een redelijke kans op olie op de weg is. Het werd waarschijnlijk dan ook de traagste afdaling uit mijn fietsleven. Het wegdek was vandaag wel in orde, dat was tenminste al een zorg minder. Ik ben op een bepaald ogenblik ook nog een tijdje gaan schuilen voor de regen en toen ik een eind verder een gelegenheid voor nog een noedelsoep zag, heb ik niet lang getwijfeld. Die kon ik op die moment echt wel gebruiken, ik heb vandaag best koud gehad! Terwijl ik zat te eten stopte het met regenen maar tijdens de 2 beklimming herbegon en toen is het eigenlijk niet echt meer gestopt.
Nam Thouan is een nog kleiner doorrij plaatsje dan Mouang Huong was en ik zit in een klein guesthouse waar ze geen wifi hebben, mijn verhaal van vandaag zal dus pas morgen openbaar worden. Wifi is nochtans ook lokaal helemaal ingeburgerd. Ik zie ook diverse netwerken, allemaal met paswoord beveiligd, maar dus geen van mijn guesthouse. Verder is het hier wel OK, ik kon ook eerst rustig mijn ketting afdrogen en smeren voor ik mijn fiets in mijn kamer parkeerde.

https://www.strava.com/activities/8200272123

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s