Remembrance

11 november hoort in Ieper nog altijd de Britten toe, er mogen ook wel wat anderen meedoen maar het draait toch allemaal om de Britten. Het is wel wat kleiner geworden tegenover enkele jaren terug, pre Brexit/corona. Het stervende CCMP is eindelijk vervangen door wat frissere exemplaren als vertegenwoordigers van de Belgische Defensie. Op een normale 11 november zou ik nog wat langer rondhangen en ook de terugkeer van de Menenpoort meepakken maar vandaag ging ik meteen na de “poppyparade” richting station voor de trein richting de Kempen. We kregen deze keer een “normale” trein naar Antwerpen maar het was er toch nog erg druk op. Omdat ik wat later was dan gewoonlijk koos ik nog eens voor een alternatieve wandeling, eentje waaraan ik dan ietsje vroeger kan beginnen 🙂 . Mijn fiets en bagage waren me gisteren al vooraf gegaan, met dank aan broer.

https://www.strava.com/activities/8102014010

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s