Antwerpen 78 Km

Vandaag dus naar Antwerpen, gefietst voor de reisbeurs. Voor de heenweg koos ik voor mijn gewone route langs het Albertkanaal, dan kom ik sowieso langs de Waagnatie uit waar de beurs plaats had. De beurs zelf stelde niet zoveel voor maar ik had toch een gratis ticket en kon wel nog eens langs gaan bij de stand van mijn favoriete reisbureau, Fly and Bike. Voor de terugweg reed ik dwars door de stad naar het station van Berchem. Van daar vertrekt een nieuwe F route naar Lier. Deze F11 is mooi nieuw aangelegd langs de spoorweg en toont dat er toch wel wat gedaan wordt voor de fietser. In Lier ging ik eerst nog even langs de AS Adventure voor ik de Nete opzocht om verder huiswaarts te keren. Al bij al was het ook op zich wel een best mooi ritje.
Zelfs in Antwerpen kwam ik een ijsvogel tegen 🙂 .

https://www.strava.com/activities/7930679012

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s