Vorselaar 8,5 Km

Vandaag nog eens richting de Kempen getrokken. Dit weekend is er in Antwerpen een “Verre Reizen” beurs waaraan ik wel een bezoekje wil brengen en dan kan ik evengoed voor hetzelfde geld, letterlijk want met een railpass maakt het niet uit of je tot Antwerpen of Herentals rijdt en in principe rij ik morgen met de fiets naar Antwerpen, bij moeder langsgaan. Bovendien zal ik binnenkort 2 maanden overslaan dus kan nu een keertje meer zeker geen kwaad.
Op de wandeling naar huis kon ik nu ook een Kempisch ijsvogeltje vastleggen. Niet langs de Nete, waar ik er al wel eentje zag passeren, maar aan de plas op de heide bij het Heiken.

https://www.strava.com/activities/7925664338

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s