Gasthuisbossen 19 Km

Vandaag was weer zo’n randgeval, op zich was het mooi weer maar ze voorspelden voor de latere namiddag wel een behoorlijke kans op buien en als je dan al tamelijk in wandelmodus bent kies al wat gemakkelijker terug voor een wandeling. Ik trok dus nog eens richting de Gasthuisbossen, één van die wat langere tochten die ik al maanden niet meer deed. Uiteindelijk bleek het ook wel de beste keuze, al snel begon het zwaar te overtrekken en was er van mooi fietsweer geen sprake meer. Al helemaal niet meer toen het kort daarna ook nog met grote druppels ging regenen. Even was het zelfs om te wandelen niet meer zo aangenaam.

https://www.strava.com/activities/7885406903

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s