Verdronken Weide 8,5 Km

Fietsen had vanmorgen ook gekund maar ik besloot om hem toch nog even aan de kant te laten staan en weer voor een wandeling te kiezen. Ik greep daarbij terug naar mijn klassieker rond de Verdronken Weide. Mijn wandeling werd vandaag beloond met 2 ijsvogeltjes, of 2 maal hetzelfde als het zich ondertussen naar de andere kant van de vesten verplaatst had 🙂 . Ook het egeltje was erg leuk, je zou kunnen denken dat het dood was maar het ademde duidelijk en leek wel te dromen. Anderzijds weet ik niet of het gezond is voor een egel als die op een zo open plaats gaat slapen en stel ik mij ook wel vragen bij het bord fruit dat erbij stond.

https://www.strava.com/activities/7879052503

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s