Nairobi – dag 2

Ik had nooit gedacht dat ik het zou zeggen maar het is frisjes in Afrika, ’s ochtends en ’s avonds zelfs erg frisjes. Rond de middag wordt het wel wat warmer maar nog lang niet de hitte die je verwacht in Afrika.
Ik heb gisteren inderdaad mijn eerste 6 collega’s ontmoet, alle 6 uit Nieuw-Zeeland. Nu, de eigenlijke organisatie komt ook van daar. Van man tot man heb ik met het Nieuw-Zeelands weinig problemen maar met een groep van 6 valt dat soms toch wel tegen.
Vandaag heb ik het erg rustig gehouden, alleen een kleine vogel safari op het domein van het Camp. Straks volgt de ontmoeting en eerste avondmaal met de rest van de groep.
Ik zal overigens niet zo dikwijls verslag kunnen leveren de volgende dagen, we gaan hier namelijk vooral kamperen en daarbij zal er zelden een verbindingsmogelijkheid zijn.

Een gedachte over “Nairobi – dag 2

  1. Hey Danny,

    Ik volg zoals gewoonlijk jouw nieuwsbrieven via mail. Nooit gedacht dat ik via jouw foto’s nog eens in de tijd teruggeworpen zou worden. Ik herken namelijk heel wat vogels van toen ik in Somalië zat van aug ’93 tot dec ’93. Amuseer je daar een beetje (veel) hé! Maar let op van de muggen hé, ik heb er geen zo’n goeie herinneringen aan!

    Groetjes, Dirk

    >

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s