Nairobi

Zoals al voorspeld was ik gisteren veel te vroeg in Zaventem. Toch was ik niet de eerste in de rij om in te checken.
Met de hittegolf in Europa dacht ik dat ik wel niet teveel zou moeten acclimatiseren in Afrika maar bij de overstap in Addis Ababa leek het wel even alsof ik me in de andere richting zou moeten aanpassen, toen we er rond 6 uur landden was het daar fris en vochtig. Toen we ruim 4 uur later vertrokken was dat al wel opgedroogd maar super warm was het er precies toch nog altijd niet. Ook bij aankomst in Nairobi was het niet zo warm als thuis.
Ondertussen ben ik goed aangekomen in mijn “tent” even buiten de stad. Ik ben hier een dagje op voorhand en de groep zou ik in principe dus pas morgen leren kennen maar van de chauffeur die me oppikte aan de luchthaven en naar het Camp bracht hoorde ik dat hij gisteren al 6 van mijn collega’s oppikte. Die kan ik misschien vanavond aan het “familiale buffet” van het Camp al leren kennen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s