Vorselaar 89 Km

Vandaag mijn weg verder gezet langs de F4 route. Om de voorspelde regen voor te blijven, deed ik het zonder pauze. Het is mooi gelukt, langs het Albertkanaal viel wel eens een sporadisch druppeltje maar regenen deed het niet. Ook fotostops nam ik niet, niet zozeer vanwege de naderende regenzone maar ik deed de route nu al zo dikwijls en ze is, hoewel best mooi te fietsen, nu ook weer niet zo boeiend dat je met beelden kan blijven uitpakken. Achteraf gezien had ik me ook niet zo moeten spoeden. De regen zou hier pas na 16 uur aankomen, ruim 2 uur later dan ik šŸ™‚ . Hoe dan ook had ik dus een best mooie fietsdag, zelfs de wind zat goed.

https://www.strava.com/activities/7392251493

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s