Gent 85 Km

Ik was maar amper terug in Ieper en ik ben alweer met de fiets onderweg naar de Kempen, deze keer voor een weekendje cultuur. Dit weekend heeft in Vorselaar namelijk de 27ste editie van het Na Fir Bolg festival plaats, het gezelligste festival van Vlaanderen met bier uit echte glazen en eten op echte borden. Ik ben niet altijd in de omgeving en de line-up is ook niet altijd noodzakelijk mijn ding maar dit jaar zijn beide wel OK.
Ik neem nu terug mijn gewone route, met een stop in de jeugdherberg in Gent en dus minder bagage. Met de helft gewicht minder bolt de fiets ook direct weer beter 🙂 .

https://www.strava.com/activities/7387415457

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s