Kasterlee 4 Km

Ik heb er vandaag eens een quasi rustdag van gemaakt. Om te beginnen liet ik vanmorgen al mijn solo ritje te laten vallen en na de middag kozen we, vanwege de wind, voor een wandelingetje. Moeders knie speelt nog wel een beetje op maar wandelen kan wel weer, ook al was het vandaag even lastig wandelen in het losse zand. We sloten de wandeling af met een ijs(je) van het IJssloeberke.
Klein negatief puntje was het constante gebrom van een crossterrein in de buurt. Die mensen hebben ook recht op hun hobby, en je moet er de openbare weg niet voor afsluiten, maar als wandelaar stoort het toch een beetje.

https://www.strava.com/activities/7027908496

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s