Kluisbergen – Gent 52 Km

Ik haalde vandaag mijn dikke banden fiets terug op bij Jowan en besliste om hem meteen maar een beetje te testen, ik nam een paar tassen met wat bagage mee en reed verder langs de Schelde naar Gent in plaats van terug naar Ieper. Morgen rijd ik dan nog wat verder naar de Kempen.
Mijn timing voor de bus van Oudenaarde naar Kluisbergen was niet helemaal geslaagd, woensdag net na de middag. Bij Jowan hebben ze echter een behoorlijke middagpauze en om er voor die pauze te zijn moest ik me vanmorgen wat veel opjagen vond ik. Anderzijds wou ik er ook niet te lang na die pauze toekomen en, aangezien er maar één bus per uur rijdt, zat ik dus met de schooljeugd op de bus.
In Oudenaarde reed ik even, een beetje teveel, rond op zoek naar een broodje, nadat een eerder zoektocht in Kluisbergen niet geslaagd was. Ik wist wel ongeveer waar ik moest zijn maar de laatste details zijn altijd het moeilijkst.
Ik reed Gent binnen langs een route die ik nog nooit eerder deed maar dat ging erg vlot, ik begin Gent ondertussen ook wel een beetje te kennen.
Een van de vogels waarover ik me maandag nog ergerde, dat ik ze wel zie zonder camera op de fiets maar niet te voet met camera, is de kwikstaart. Nu is het niet noodzakelijk zo dat ze, wanneer je ze met camera ziet, lang genoeg blijven zitten voor de foto maar vandaag had ik, met mijn pocket cameraatje, toch behoorlijk succes 🙂 .
Enig minpuntje vandaag, er stond een best pittige wind en hij kwam uit de verkeerde richting 😦 .

https://www.strava.com/activities/7012805499

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s