Reykjavik

De voormiddag konden we nog in Akureyri doorbrengen, voor mij een gelegenheid om een laatste keer op eendenjacht te gaan. Daarbij scoorde ik natuurlijk ook nog wat bijvangst 🙂 . Om 1 uur namen we dan de vlucht naar Reykjavik. Na een hele week mooi weer was het in Reykjavik plots weer erg grijs, met af en toe zelfs een sneeuwbui. Ik ben blij dat het niet andersom geweest is, sneeuw kan misschien leuk zijn als IJsland ervaring maar voor de fotograaf is het nefast.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s