Myvatn bis

Onze eerste bestemming vandaag was Dettifoss. Normaal staat Dettifoss niet op het programma omdat de weg ernaartoe meestal afgesloten is maar ze hadden hem toevallig recent geruimd en dus kon het deze keer toch. Het bleek een sublieme bonus, niet alleen de watervallen waren mooi maar de vlakte eromheen was ook prachtig. Ook het weer was vanmorgen echt fantastisch. We zagen bij Dettifoss 2 watervallen, eerst gingen we naar Selfoss en daarna ging het effectief naar Dettifoss.
Daarna zouden we naar Asbyrgi gaan. Dat stond wel op het programma maar daar konden we dan weer niet terecht, hier was de weg wel afgesloten. Omdat we op ons aangepaste schema geen eetgelegenheid hadden reden we dan nog een eindje door naar Husavik, dat normaal ook niet op het programma staat, voor een late lunch. Ikzelf ging er echter op eendenjacht in plaats van lunch.
Van Husavik keerden we terug naar Myvatn, waar we nog een wandelingetje maakten voor we naar het hotel terugkeerden.

https://www.strava.com/activities/6778694090

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s